Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

KNUTSEN & LUDVIGSEN ΙΙ - TWO BUDDIES AND A BADGER (ΚΝΟΥΤΣΕΝ ΚΑΙ ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΕΝ ΙΙ - ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΒΟΥΛΗΣ)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ζωή στο τούνελ κυλάει όμορφα για τον Τούτσον, τον Λούντιγουντ και τον Ασβό! Μια ζωή γεμάτη τραγούδι, λαχταριστή μαρμελάδα και φιλικά πειράγματα. Αλλά μια μέρα τους επισκέπτεται μία αυστηρή υπάλληλος του τρένου που θέλει να τους διώξει. Τα τούνελ είναι για τρένα, όχι για ανθρώπους, λέει. Αλλά οι Τούτσον και Λούντιγουντ έχουν μια ιδέα: ο παππούς του Τούτσον, ο θρυλικός πειρατής Κάπτεν Τούτσον είναι ο μόνος που μπορεί σίγουρα να τους σώσει. Που βρίσκεται όμως; Το ταξίδι της αναζήτησης του Κάπτεν Τούτσον οδηγεί τους καλύτερους φίλους στα πιο απίστευτα μέρη και όπου κι αν ταξιδεύουν, καταλήγουν σε μπελάδες – με πεινασμένες πολικές αρκούδες, ακραία γλυκά γλυκόριζας, επιθετικά αγγελάκια και ληγμένο μουρουνέλαιο. Αλλά αποδεικνύεται ότι η βοήθεια που αναζητούσαν είναι πιο κοντά από ότι περίμεναν, για την ακρίβεια βρίσκεται μέσα στο σπίτι στο τούνελ, έχει εκατό κεφάλια και περισσότερα από δεκατέσσερα πόδια…

Γνωστοί ως Κνούτσεν και Λούντβιγκσεν, οι Νορβηγοί μουσικοί Έιστιν Ντόλμεν και Γκούσταβ Λόρεντσεν γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στην πατρίδα τους από το 1970 με μια σειρά εύληπτων ποπ/ροκ τραγουδιών κυρίως για παιδιά και νέους. Το 2015 έγιναν πετυχημένο καρτούν και το 2020 επέστρεψαν ως ρέμπελοι φίλοι που ζουν, μαζί με τον αγαπημένο τους ασβό, σε ένα σιδηροδρομικό τούνελ.

Από τη μια μεριά μια παιδική ιστορία, απλοϊκά περιπετειώδες και αστεία, κι από την άλλη μερικές… σουρεαλιστικές αφηγηματικές παρεμβάσεις προσφέρουν ένα στοιχειωδώς ενδιαφέροντα καρτουνίστικο συνδυασμό διανθισμένο με μουσική και τραγούδια.

WEBRip – Full HD 1080p

Greek audio

 

Terabytez

https://terabytez.org/mfokeweb1yfm

https://terabytez.org/otkyjncmy2j5

https://terabytez.org/80nh7eoiorj4

https://terabytez.org/0r5scqjilxso

https://terabytez.org/3tsdp3arzsyg

https://terabytez.org/ltfae5beaft7

https://terabytez.org/0pwwbal26qgx

https://terabytez.org/i1zv40c2jgip

https://terabytez.org/yk6rnntzaf63

https://terabytez.org/422saflmsli6


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.