Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

DOGTANIAN AND THE THREE MUSKEHOUNDS (Ο ΝΤΟΓΚΤΑΝΙΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Ντογκτανιάν είναι ένας νεαρός ξιφομάχος που ονειρεύεται να ενταχθεί στους θρυλικούς Σωματοφύλακες. Αφού αποδείξει τις ικανότητές του και κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, αυτός και οι Σωματοφύλακες πρέπει να υπερασπιστούν τον Βασιλιά από τη μυστική συνωμοσία του κακού Καρδινάλιου Ρισελιέ για να καταλάβουν την εξουσία.

Μυθιστόρημα διαχρονικής γοητείας, οι "Τρεις σωματοφύλακες" διασκευάζονται κάθε τόσο ως κινηματογραφικό ή τηλεοπτικό animation (μια γερμανικό, μια αυστραλέζικο…), μιας και ο δια χειρός Δουμά συνδυασμός περιπέτειας, ιστορικών αναφορών, περίτεχνης ίντριγκας, κομψού χιούμορ και γλαφυρών χαρακτήρων συνεχίζει να συναρπάζει το νεανικό κοινό ανά τον κόσμο.

Βασισμένοι σε ισπανικό καρτούν σίριαλ του 1981-2, ο σεναριογράφος Νταγκ Λάνγκντεϊλ και ο σκηνοθέτης Τόνι Γκαρσία παρουσιάζουν τώρα τη… σκυλίσια βερσιόν των κατορθωμάτων του Ντογκτανιάν, δεινού νεαρού ξιφομάχου ο οποίος καταφθάνει στο Παρίσι του 1625 με όνειρο να γίνει σωματοφύλακας του βασιλιά. Προσπαθώντας, θα γίνει φίλος με ένα πονηρό ποντικό και το τρίο των Άθω, Πόθου και Άραμι, θα ερωτευτεί την όμορφη Ιουλιέττα και μπλέξει σε μια πολιτική ίντριγκα που απειλεί το μέλλον της χώρας.

Η πασίγνωστη ιστορία μεταφέρεται στην οθόνη σε μια αρκετά πιστή και διασκεδαστικά παιδική εκδοχή, η οποία διαθέτει ζωντάνια και κέφι, υποστηριζόμενη από ένα πολύχρωμο, καθαρό σκίτσο. Ιδανική για κάθε πιτσιρίκι που δεν θέλει με τίποτα να ανοίξει βιβλίο…

WEBRip – Full HD 1080p

Greek audio

 

Terabytez

https://terabytez.org/1iprdxzhbt4l

https://terabytez.org/8ogeibx5mwq1

https://terabytez.org/qx2orqzp3oud

https://terabytez.org/8l2j6vb0qa6b

https://terabytez.org/7aadzb3iod22

https://terabytez.org/tzzo0vqv9tfa

https://terabytez.org/sf8lujt8prpv

https://terabytez.org/mhy1brzktu68

 

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.