Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

THE BOSS BABY I, II (ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ I, II)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

THE BOSS BABY I (ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ I)

Ένα 7χρονο αγόρι ζηλεύει πολύ τον «γρήγορο στα λόγια και ιδιοκτήτη χαρτοφύλακα» αδελφούλη του. Όταν πηγαίνει σε αποστολή για να κερδίσει την προσοχή των γονιών του, μαθαίνει για μια μυστική συνομωσία από μεγαλοστέλεχος της Puppy Co, που περιλαμβάνει τον αδελφό του και απειλεί να αποσταθεροποιήσει την αγάπη παγκοσμίως. Και τα δύο αδέλφια τώρα πρέπει να ενώσουν δυνάμεις ώστε να σώσουν τους γονείς τους, να αποκαταστήσουν την παγκόσμια τάξη, αλλά και να αποδείξουν ότι η αγάπη είναι πράγματι μια ατελείωτη δύναμη.

BRRip – Full HD 1080p

Greek audio

 

Terabytez

https://terabytez.org/srt1z8bcf5hi

https://terabytez.org/ufcu1zic6i3m

https://terabytez.org/i3gkm494ddi1

https://terabytez.org/cgayt4rhoxm8

https://terabytez.org/nw3susvljmgj

https://terabytez.org/ci13sbypapx8

https://terabytez.org/ix8znf8sho9t

https://terabytez.org/3ssi00a62dyt

 

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff

__________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

THE BOSS BABY II - FAMILY BUSINESS (ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΙΙ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ)

Η Dreamworks Animation με αυτήν τη φιλόδοξη δημιουργία, συνεχίζει την παράδοση των διασκεδαστικών ταινιών «Αρχηγός Από Κούνια». Αυτήν τη φορά έχουμε μια φανταστική «Οικογενειακή Υπόθεση» με ήρωες τους μικρούς, τετραπέρατους υπερ-κατασκόπους που κρατάνε χαρτοφύλακα αντί για σάκα και παρόλο που έχουν πιπίλα, δεν χαρίζονται στους κακούς αυτού του κόσμου!

Αυτή η… «μωρουδίστικη» κατασκοπική περιπέτεια κρύβει πολλές εκπλήξεις, ενώ ο δημιουργός Τομ Μακ Γκραθ – μεταξύ άλλων δημιουργός της τριλογίας της «Μαδαγασκάρης»- δημιουργεί ξανά αστείες και ξέφρενες περιπέτειες με άξονα τις mainstream ευαισθησίες και τα έξυπνα κοινωνικά υπονοούμενα για μικρούς και μεγάλους θεατές.

Στο σίκουελ της επιτυχημένης πρώτης ταινίας, τα αδέρφια Τέμπλετον έχουν ενηλικιωθεί και δυστυχώς απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον. Όμως ένας νέος αρχηγός από κούνια, με δυναμική προσέγγιση και αποφασιστικό ύφος θα τους ενώσει ξανά και θα φέρει έμπνευση για μια νέα… οικογενειακή υπόθεση που δεν θα έχει προηγούμενο.

Ο Τιμ και η Κάρολ είναι παντρεμένοι και ζουν μια ήσυχη ζωή στο σπίτι με τα παιδιά τους. Την πανέξυπνη επτάχρονη Τάμπιθα που είναι κορυφαία μαθήτρια στο σχολείο και το αξιολάτρευτο βρέφος, την Τίνα.

Ο Τεντ από την άλλη είναι πετυχημένος διευθυντής σε οικονομική εταιρεία. Η μικρή Τάμπιθα θαυμάζει τον θείο Τεντ και θέλει διακαώς να του μοιάσει. Ο Τιμ που είναι πιο ρομαντικός ωστόσο, ανησυχεί μήπως η μικρή προσπαθεί πολύ να πετύχει κάτι μεγαλειώδες και ξεχνάει να ζήσει τη ζωή της σαν κανονικό παιδί.

Όλα θα αλλάξουν όταν το μωρό, η φοβερή και τρομερή Τίνα, αποκαλύψει ότι είναι πράκτορας που ερευνάει το σχολείο της Τάμπιθα και τα μυστικά που κρύβει ο σκιώδης ιδρυτής του, ο Δόκτωρ Άρμστρονγκ.

Τα αδέλφια Τέμπλετον θα έρθουν ξανά κοντά, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια ξέφρενη περιπέτεια και θα ανακαλύψουν από την αρχή κάποιες οικογενειακές αξίες που είχαν λησμονήσει και που πάντα πρέπει να βρίσκουμε χρόνο να επανεκτιμάμε.

BRRip – Full HD 1080p

Greek audio

 

Terabytez

https://terabytez.org/mq6rv4kvy72j

https://terabytez.org/dc7ltyjxc4tg

https://terabytez.org/n3dcb1bfvb41

https://terabytez.org/wt4whrqp00to

https://terabytez.org/q96i53vctpn8

https://terabytez.org/hdue24z5algs

https://terabytez.org/coexayfmjzox

https://terabytez.org/q8i7nq0o6kxa

 

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.