Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

ZAMBEZIA (ΖΑΜΠΙΖΙΑ)



Ο Κχάγια, ένα ενθουσιώδες γεράκι, βαριέται και νοιώθει μοναξιά καθώς ζει απομονωμένος με μοναδική παρέα τον αυστηρό πατέρα του. Όταν όμως ο Γκόγκο, ένας ιδιόρρυθμος πελαργός, θα προσγειωθεί στον κόσμο του, ο Κχάγια θα μάθει για τη θαυμαστή πόλη πέρα από το ποτάμι, τη Ζαμπίζια, όπου ζουν χιλιάδες πουλιά και προσφέρει υπέροχες προοπτικές σε κάποιον με ταλέντο στο πέταγμα όπως εκείνος. Σύντομα, ο Κχάγια θα συνειδητοποιήσει ότι ο πατέρας του σκόπιμα του έκρυβε την πόλη και θα τον εγκαταλείψει για να καταταγεί στους Χάρικεϊνς, μια μονάδα επίλεκτων ιπτάμενων φρουρών της Ζαμπίζια. Η νέα ζωή του Κχάγια στην πόλη σημαίνει νέους, συναρπαστικούς φίλους και μια θέση στους Χάρικεϊνς, όμως τα προβλήματα δε θα αργήσουν να φανούν όταν εχθρικά κοπάδια πουλιών ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να καταστρέψουν τη Ζαμπίζια! Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και για να καταφέρει να σώσει την πόλη, ο Κχάγια θα πρέπει πρώτα να βρει τον πατέρα του, που όπως μαθαίνει, ήταν κάποτε ένα ένδοξο μέλος των Χάρικεϊνς. Πατέρας και γιος θα ενώσουν τις εναέριες δυνάμεις τους για να σώσουν τους νέους φίλους τους από τη Ζαμπίζια.
BRRipHD 720p
Greek audio


Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff




2 σχόλια:

  1. Γεια σας, κατέβασα όλα τα link που έχετε σ' αυτη την ταινία, τα αποσυμπίεσα και οι φάκελοι είναι άδειοι! Ποιο είναι το πρόβλημα? Επίσης το ίδιο πρόβλημα συμβαίνει και σε άλλη μία ταινία. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα αρχεία. Κατέβασέ το ξανά. Αν το πρόβλημα επιμένει δεν μπορούμε να ξέρουμε τι φταίει, δεν έχει όμως να κάνει με τα αρχεία της συγκεκριμένης ανάρτησης.

      Διαγραφή


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.