Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

THE CROODS I, II (ΟΙ ΚΡΟΥΝΤΣ I, II)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

THE CROODS I (ΟΙ ΚΡΟΥΝΤΣ I)

Οι Κρουντς μας διηγούνται την ιστορία της πρώτης μοντέρνας οικογένειας του κόσμου, που εκτυλίσσεται σε μιαν άγνωστη μέχρι σήμερα εποχή, την Κρουντάκιο Περίοδο – μια εποχή που η Μητέρα Φύση έκανε διάφορα πειράματα, με αποτέλεσμα ο πλανήτης μας να είναι γεμάτος από μια απίστευτα αλλόκοτη χλωρίδα και πανίδα. Σ’ αυτόν ακριβώς τον κωμικά επικίνδυνο κόσμο, για την οικογένεια Κρουντς αρχίζει η περιπέτεια της αναζήτησης ενός καινούργιου σπιτικού, όταν η σπηλιά της καταστρέφεται. Σαν να μην είναι αρκετά δύσκολη η επιβίωση για κάποιον που έχει χάσει τη φόρμα του, ο πατριάρχης Γκρουγκ (Νίκολας Κέιτζ) σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με έναν νεαρό και γυμνασμένο νομάδα, τον Γκάι (Ράιαν Ρέινολντς), που ερωτεύεται την έφηβη κόρη του Γκρουγκ, την Έεπ (Έμα Στόουν). Στο τέλος της περιπέτειας όμως οι Κρουντς θα καταφέρουν να εξελιχθούν, να δαμάσουν το φόβο τους για τον άγνωστο κόσμο και ν’ ανακαλύψουν ότι για να επιβιώσουν έχουν όλα όσα χρειάζονται: ο ένας το άλλον.

BRRip – HD 720p

Greek audio


Terabytez

https://terabytez.org/uo82gpbdyanv

https://terabytez.org/9y7wsb52k2nt

https://terabytez.org/lpqtccwplb4t

https://terabytez.org/juvd9tlrtuu6

https://terabytez.org/2dn4eg8h8uwj

https://terabytez.org/yn6sghqg6sw3

https://terabytez.org/4ndynas5h25h


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff

__________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

THE CROODS II - A NEW AGE (ΟΙ ΚΡΟΥΝΤΣ ΙΙ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ)

Οι Κρουντς έχουν επιβιώσει από αρκετούς κινδύνους και καταστροφές. Αυτή η απίθανη οικογένεια γλύτωσε όχι μόνο από φτερωτά, προϊστορικά θηρία που την απειλούσαν, αλλά επιβίωσε και από το τέλος του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε. Όμως τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη πρόκληση από όλες: μια… αντίπαλη οικογένεια. Τόσο διαφορετική αλλά και τόσο ίδια.

Οι Κρουντς χρειάζονται ένα νέο μέρος για να ζήσουν ασφαλείς. Έτσι λοιπόν, η προϊστορική οικογένεια ξεκινάει την αναζήτηση αυτής της ασφαλέστερης περιοχής που θα αποτελέσει το νέο σπιτικό της. Όταν ανακαλύπτουν ένα ειδυλλιακό, περιφραγμένο παράδεισο που καλύπτει όλες τους τις ανάγκες, πιστεύουν ότι όλα τα προβλήματά τους βρήκαν επιτέλους την πολυπόθητη λύση τους… Εκτός από μια λεπτομέρεια. Μια άλλη οικογένεια κατοικεί ήδη εκεί: Οι Προχώβιοι.

Οι Προχώβιοι (στο «προχώ» δώστε βάση) – με τα δεντρόσπιτά τους, τις απίθανες ανακαλύψεις τους και τα αρδευόμενα στρέμματα με φρέσκα προϊόντα – είναι λίγο (έως πολύ) πιο εξελιγμένοι από τους Κρουντς. Όταν, λοιπόν, υποδέχονται τους νεοφερμένους Κρουντς, σαν τους πρώτους μουσαφίρηδες στα μέρη τους, οι εντάσεις δεν θα αργήσουν να φανούν ανάμεσα στην οικογένεια των σπηλαίων και στη μοντέρνα φαμίλια.

BRRip – Full HD 1080p

Greek audio

 

Terabytez

https://terabytez.org/x8mvr0z2ggmw

https://terabytez.org/rlclrf2gorgn

https://terabytez.org/u8xwh0x75jye

https://terabytez.org/ncptoxopm9y4

https://terabytez.org/b0erj4lec0in

https://terabytez.org/uthocsr557iv

https://terabytez.org/up7bn1l487r1

https://terabytez.org/tcz5t1t1pyiu


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.