Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

JAKE AND THE NEVERLAND PIRATES (Ο ΤΖΕΪΚ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ) [4 DVD's]JAKE AND THE NEVERLAND PIRATES - JAKE VS  HOOK (Ο ΤΖΕΪΚ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ - ΤΖΕΪΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΟΥΚ)
Πάρε το χάρτη του θησαυρού και το σπαθί σου και γίνε σύντροφος του Τζέικ, και των πειρατών του σε αυτή την αναμέτρησή του με τον Χουκ και το πλήρωμά του. Όταν ο Τζέικ και οι σύντροφοί του ανεβαίνουν σε μια μαγική φασολιά ανακαλύπτουν έναν κροκόδειλο που γεννά χρυσά αυγά. Εκεί που έχει χρυσάφι, βρίσκεται πάντα ο Χουκ.
Και η αναμέτρησή τους θα είναι αναπόφευκτη.
DVDRip
Greek audio

Περιλαμβάνονται τα επεισόδια:
1. Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΤΕΝ ΧΟΥΚ
2. Ο ΤΖΕΙΚ ΚΑΙ Η ΦΑΣΟΛΙΑ
3. Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ
4. Ο ΓΑΝΤΖΟΣ ΧΟΥΚ ΤΟΥ ΧΟΥΚ
5. Ο ΛΑΘΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΠΥ


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff 

JAKE AND THE NEVERLAND PIRATES - PETER PAN RETURNS (Ο ΤΖΕΪΚ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ - Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ)
Ακολούθησε τον Τζέικ και το πλήρωμά του, για να βρεις τη χαμένη σκιά του Πήτερ Παν! Προτού καν πεις, ‘Μπορώ να Πετάξω!’, ο Πήτερ Παν είναι πάλι μαζί μας για να οδηγήσει τον Τζέικ και τους Πειρατές της Χώρας του Ποτέ στην πρώτη τους μεγάλου μήκους περιπέτεια. Κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού ‘πιάσε με αν μπορείς’, η παιχνιδιάρικη σκιά του Πήτερ Παν εξαφανίζεται… και πέφτει στα νύχια του πανούργου Κάπτεν Χουκ! Τώρα έρχεται η σειρά του Τζέικ να αναλάβει δράση, παρέα με τους Πειρατές φίλους του, αλλά και ΕΣΕΝΑ, προκειμένου να βοηθήσετε τον Πήτερ να σώσει τη σκιά του. Μην ξεχάσεις να διασκεδάσεις ακόμα περισσότερο και με τις άλλες περιπέτειες, που περιλαμβάνουν μάλιστα ένα επεισόδιο που δεν έχει προβληθεί ποτέ-ποτέ! Πλημμυρισμένη από ευχάριστες σκέψεις, απανωτά κύματα δράσης, καινούργια τραγούδια και ασταμάτητη διασκέδαση, αποδεικνύεται πως οι καλοί φίλοι μπορούν να πετύχουν πολλά ωραία πράγματα κάθε φορά που ενώνουν τις δυνάμεις τους !
DVDRip
Greek audio

Περιλαμβάνονται τα επεισόδια:
1. Ο ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
2. Ο ΞΥΛΙΝΟΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ, Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΪΚ
3. TO ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΟΥΤΑΒΙ, ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΟΚ
4. ENA ΣΠΑΘΙ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ, H ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΕΪΖ ΜΠΟΛ
5. Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ, TO ΟΥΡΑΝΙΟ ΡΑΒΔΙ
6. Η ΜΑΜΑ ΧΟΥΚ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΕΜΠΡΟΣ ΝΕΡΑΪΔΟΣΚΟΝΗ


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff 

JAKE AND THE NEVERLAND PIRATES - YO HO, MATEYS AWAY (Ο ΤΖΕΙΚ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ - ΓΙΟ ΧΟ, ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΞΕΚΙΝΑ)
Ετοιμαστείτε για περιπέτεια στη θάλασσα που φτάνει μέχρι τις ακτές της Χώρας του Ποτέ και ακόμα παραπέρα, συντροφιά με τον Τζέικ και τους Πειρατές φίλους του, Ίζι και Κόμπι, καθώς και τον παπαγάλο Σκάλι. Επιβιβαστείτε μαζί τους στο Μπάκι, το καταπληκτικό καράβι που αντέχει στις φουρτούνες και ανοίξτε πανιά για ατέλειωτη διασκέδαση!
Η παρέα των τριών πειρατών ψάχνει θησαυρούς και σαλπάρει σε μέρη μακρινά μέχρι βαλτώδη έλη και πυκνές ζούγκλες, αλλά πρέπει πάντα να προσέχει τον Κάπτεν Χουκ που παραμονεύει και με τη βοήθεια του πιστού κ. Σμι προσπαθεί να κλέψει τους θησαυρούς τους! Θα χρειαστεί ομαδική δουλειά, εξυπνάδα και πολλά κόλπα για να του ξεφύγουν. Γεμάτα συναρπαστική δράση και πρωτόγνωρες περιπέτειες, αυτά τα 7 διπλά επεισόδια (συνολικά 14) του Α' Κύκλου της σειράς υπόσχονται στιγμές τρελής διασκέδασης σε όλους!
DVDRip
Greek audio

Περιλαμβάνει τα επεισόδια:

1. Το Καπέλο του Κάπτεν Χουκ / Απόδραση από το Βουνό που Βγάζει Καπνό
2. Κρύψτε την Κρυψώνα / Το Κυνήγι του Κοχυλιού
3. Οι Γρίφοι της Ίζι / Τα Παιχνίδια της Χώρας του Ποτέ
4. Το Σκέιτμπορντ του Τζέικ / Ποτέ Μη Λες Ποτέ!
5. Ο Υποθαλάσσιος Θησαυρός του Κόμπι / Το Χρυσόψαρο του Κόμπι
6. Η Ημέρα του Κάπτεν Χουκ / Χωρίς Επιστροφή!
7. Ψηλά στον Ουρανό / Ο Μπάκι Σαλπάρει Μακριά


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff 

JAKE AND THE NEVERLAND PIRATES - JAKE'S NEVERLAND RESCUE (Ο ΤΖΕΪΚ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ - ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ)
Η μοίρα της Χώρας του Ποτέ βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς οι μαγικοί θησαυροί μυστηριωδώς εξαφανίζονται: το σπαθί του Τζέικ, η αστερόσκονη της Ίζι, ακόμη και οι οδηγίες πάνω στον χάρτη του Κάμπι. Ο Τζέικ καλείται να σώσει τη Χώρα του Ποτέ και ξεκινά για τη μαγική του αποστολή στην πηγή της μαγείας για τη Χώρα του Ποτέ, το μυθικό Δέντρο του Για Πάντα. Ακολουθήστε και βοηθήστε τον Τζέικ στην περιπέτειά του που θα τον οδηγήσει σε ένα μαγεμένο σπήλαιο, κάτω από την θάλασσα, αλλά και στο Βουνό της Μοίρας!
DVDRip
Greek audio

ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:
1. Διάσωση στη Χώρα του Ποτέ
2. Πειρατικό Πίκ-Νίκ! / Το κλειδί για το Βράχο Κρανίο
3. Ο θησαυρός του Λυκόφωτος / Η Νεροφόρα των Πειρατών
4. Η πονηρή Λεμπίκ / Κόμπι ο θαρραλέος
5. Ένα ξεχωριστό πακέτο / Διαγωνισμός ιππασίας με ιππόκαμπο
Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.