Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

DISNEY'S PIXAR - SHORT FILMS COLLECTION I, II (DISNEY'S PIXAR - ΜΙΚΡΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ I, II)DISNEY'S PIXAR - SHORT FILMS COLLECTION VOL 1 (DISNEY'S PIXAR - ΜΙΚΡΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕΡΟΣ 1)
Απολαύστε 13 μοναδικές μικρού μήκους ταινίες, μικρά αριστουργήματα της Pixar τώρα για πρώτη φορά όλες μαζί σε DVD, από τους δημιουργούς των μεγάλων επιτυχιών Μπαπμούλας, Toy Story, Ψάχνοντας το Νέμο και πολλών ακόμα. Επαναστατική ψηφιακή τεχνολογία, εξαιρετική μουσική και αξέχαστοι χαρακτήρες σε μοναδικές ταινίες μικρού μήκους που άλλαξαν την ιστορία των κινουμένων σχεδίων και της ψυχαγωγίας και που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους μικρούς και τους μεγάλους και των επόμενων γενεών.
DVDRip
Greek audio


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff 

DISNEY'S PIXAR - SHORT FILMS COLLECTION VOL 2 (DISNEY'S PIXAR - ΜΙΚΡΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕΡΟΣ 2)


Απολαύστε ακόμα 12 μοναδικές μικρού μήκους ταινίες τώρα για πρώτη φορά όλες μαζί σε αυτό το δεύτερο DVD! Aπολαύστε όλα τα μικρά αριστουργήματα της Pixar από τους δημιουργούς των μεγάλων επιτυχιών «Ρατατούη», «Toy Story», «Αυτοκίνητα» και πολλών ακόμα. Επαναστατική ψηφιακή τεχνολογία, εξαιρετική μουσική και αξέχαστοι χαρακτήρες σε μοναδικές ταινίες μικρού μήκους που άλλαξαν την ιστορία των κινουμένων σχεδίων και της ψυχαγωγίας και που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους μικρούς και μεγάλους και των επόμενων γενεών!
DVDRip
Greek audio


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.