Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

SAMMY'S ADVENTURES I, II (ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΜΥ I, II)



SAMMY'S ADVENTURES I - THE SECRET PASSAGE (ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΜΥ I - ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ)
Από την πρώτη στιγμή της ζωής του, ο Σάμμυ έρχεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο και πολύ σύντομα ανακαλύπτει ότι η ζωή δεν είναι ένας ωκεανός ηρεμίας και γαλήνης. Πρέπει να μάθει να επιζεί, προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει μια μέρα στην ίδια παραλία όπου γεννήθηκε. Αυτή είναι η μοίρα του ως χελώνα. Ο Σάμμυ όμως, έχει σκληρό καβούκι, δυνατά κι ευκίνητα πτερύγια και μια ιδιαίτερη αγάπη για την περιπέτεια! Κατά τη διάρκεια του απίστευτου ταξιδιού του, σε θάλασσες ζεστές και παγωμένες, θα κάνει φίλους, θα συναντήσει ανθρώπους και θα προβληματιστεί για την υγεία του πλανήτη.
BRRip - Full HD 1080p
Greek audio


Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff
_________________________________________________




SAMMY'S ADVENTURES II - ESCAPE FROM PARADISE  (ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΜΥ II - Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ)
Ο Σάμι και ο Ρέι, δύο θαλάσσιες χελώνες και φίλοι από παιδιά, επιστρέφουν στα οικεία νερά της Μπάχα, στην Καλιφόρνια, για να μάθουν τα κατατόπια σε δύο μικρά χελωνάκια, τον Ρίκι και την Έλλα. Ξαφνικά, θα βρεθούν στα δίχτυα ενός λαθροκυνηγού, ο οποίος θα τους πουλήσει σε ένα μεγαλοπρεπές ενυδρείο στο Ντουμπάι. Ο βασιλιάς του ενυδρείου, ο ιππόκαμπος Μπιγκ Ντι, θα τους στρατολογήσει ως επίλεκτους της ομάδας του, για την μεγάλη απόδραση που ετοιμάζει. Ο Σάμι όμως και ο Ρέι, μαζί με τους καινούργιους τους φίλους – ένα αυστραλιανό μπλόμπφις, το γλυκό χταποδάκι Άναμπελ και μια ολόκληρη οικογένεια πιγκουίνων – αποφασίζουν να σχεδιάσουν μόνοι τους, τη δική τους απόδραση.
Η πιο αγαπημένη χελωνίτσα όλου του κόσμου επιστρέφει σε μια ακόμα εκπληκτική περιπέτεια, γυρισμένη και σε 3D, με την υπογραφή του Μπεν Στάσεν. Κωμωδία, ένταση και συναίσθημα, σε μια ιστορία που θα συναρπάσει το κοινό σε όλο τον κόσμο.
BRRip - HD 720p
Greek audio


Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.