Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

OPEN SEASON I, II, III (ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ I, II,III)
Ο Boog, μια αρκούδα που έχει μεγαλώσει κοντά στη δασοφύλακα Beth, ζει μια ζωή με όλες τις ανθρώπινες ανέσεις και δίνει παραστάσεις για παιδιά που επισκέπτονται το πάρκο. Μια μέρα, θα ελευθερώσει τον Elliot, ένα άγριο ελάφι που το έχει πιάσει ο μισότρελος κυνηγός Shaw. Ο Elliot, θέλοντας ν' ανταποδώσει τη χάρη, παρασύρει τον Boog εκτός του γκαράζ που ζει και της ήρεμης ζωής του και σύντομα οι δυο τους θα βρεθούν μπλεγμένοι κάνοντας άνω κάτω την ειδυλιακή κωμόπολη. Η Beth συνειδητοποιώντας ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει ο Boog στο φυσικό του περιβάλλον, θα τον αφήσει βαθιά μέσα στο δάσος. Μαζί με τον Elliot, ο Boog θα πρέπει τώρα να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση με τη φύση και τα άλλα ζώα και να βρει το δρόμο της επιστροφής - και όλα αυτά τρεις μόλις μέρες πριν από την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου!
DVDRip
Greek audio

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff

Οι ήρωες του δάσους εγκαταλείπουν το αγαπημένο τους δάσος και καταφθάνουν στον κόσμο των κατοικίδιων για να σώσουν το φίλο τους, Μίστερ Γουίνι που τον έχει απαγάγει η κακομαθημένη γατούλα Φίφι και η παρέα της. Θα καταφέρουν τα ήμερα να διώξουν τελικά τα άγρια?
DVDRip
Greek audio  

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff
Ο Μπουγκ, ένας αρκούδος που τρελαίνεται για τις σοκολάτες, περιμένει πως και πως να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής, όπως κάθε χρόνο, με την "ανδροπαρέα" του. Όμως, όταν ο καλύτερος του φίλος, ο ζωηρός και πολυλογάς Έλιοτ το ελάφι, τον κρεμάει λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, εκείνος, αν και απογοητευμένος, δεν αποθαρρύνεται και αποφασίζει να φύγει μόνος του για το ταξίδι, το οποίο και θα τον οδηγήσει σε ένα περιοδεύον τσίρκο από τη Ρωσία. Εκεί, ο Μπουγκ θα γνωρίσει τον Νταγκ, έναν τεμπέλικο αρκούδο, ο οποίος έχει βαρεθεί να γίνεται θέαμα στο τσίρκο. Σύντομα, ο Νταγκ πείθει τον Μπουγκ να αλλάξουν ρόλους και ζωές: εκείνος να επιστρέψει στο δάσος στη θέση του και ο Μπουγκ να πιάσει δουλειά στο τσίρκο. Ο τελευταίος δέχεται την προσφορά χωρίς ενδοιασμούς, καθώς στο μεταξύ έχει ερωτευτεί κεραυνοβόλα την Ούρσα, μια θηλυκή αρκούδα από τη Ρωσία, η οποία μπορεί να περπατάει σε τεντωμένο σκοινί και να λικνίζεται με αξιοθαύμαστη επιδεξιότητα στην πίστα του τσίρκου. Οι δυο τους αρχίζουν να δουλεύουν μαζί ως ντουέτο με μεγάλη επιτυχία. Και ενώ η ζωή μοιάζει να κυλάει αρμονικά, ξαφνικά επανεμφανίζονται στο προσκήνιο ο Έλιοτ και οι υπόλοιποι παλιόφιλοι του Μπουγκ, που στο μεταξύ έχουν ανησυχήσει με την εξαφάνιση του...
DVDRip
Greek audio

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuffΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.