Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

CINDERELLA I, II, III (ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ I, II, III)CINDERELLA I (ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ I)
Το κλασικό αριστούργημα της Walt Disney
Απολαύστε τη Σταχτοπούτα, το παραμύθι που έγινε ταινία και μάγεψε εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την εκπληκτική ιστορία, τη μοναδική μουσική και τους αξέχαστους χαρακτήρες της!
BRRip
Greek audio


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff

CINDERELLA II - DREAMS COME TRUE (ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ II - ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ)
Η παραμυθένια ιστορία της Σταχτοπούτας με μια ολοκαίνουργια μεγάλου μήκους ταινία με εκπληκτική μουσική επένδυση, ζωντανά χρώματα και με όλους τους γνωστούς και αγαπημένους ήρωες από την πρώτη κλασική ταινία.
Όταν η Σταχτοπούτα επιστρέφει με το νεαρό πρίγκιπα στο παλάτι από το ταξίδι του μέλιτος, ανακαλύπτει ξαφνικά ότι τώρα πια πρέπει να αναλάβει τα καθήκοντα της ως η νέα πριγκίπισσα και να ετοιμάσει το παλάτι για τον ετήσιο χορό.
Με την βοήθεια της αγαπημένης της νεραϊδονονάς και των τετραπέρατων μικροσκοπικών φίλων της, η Σταχτοπούτα καταφέρνει να βρει το δρόμο της προς την επιτυχία, χωρίς να αρνηθεί τίποτα από όσα πίστευε.
Απολαύστε την αγαπημένη σας Σταχτοπούτα σε μια νέα εκπληκτική ταινία και ανακαλύψτε κι εσείς ότι τα όνειρα μπορούν πράγματι να βγουν αληθινά!
BRRip
Greek audio


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff

CINDERELLA III - TURN IN TIME (ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ III - ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ)
Αναρωτηθήκατε ποτέ τι θα γινόταν να το γοβάκι δεν χώραγε στο πόδι της Σταχτοπούτας; Απολαύστε και πάλι το μεγαλείο της κλασικής ταινίας και δείτε μια διαφορετική τροπή της ταινίας στην ολοκαίνουργια ταινία της Disney Σταχτοπούτα: Στροφή στο Χρόνο. Όταν η κακιά μητριά της Σταχτοπούτας παίρνει στα χέρια της το μαγικό ραβδί της Καλής Νεράιδας και γυρίζει πίσω τους δείκτες του ρολογιού, μια νέα περιπέτεια ξεκινάει για τη Σταχτοπούτα, καθώς τώρα πρέπει να προλάβει να βρει τον τρόπο να σπάσει το ξόρκι γρήγορα και να βρει τον Πρίγκιπά της. Στο πλευρό της θα σταθούν και πάλι οι φίλοι της Γκας, Ζακ και όλοι οι γνωστοί κι αγαπημένοι σας ήρωες. Απολαύστε τους όλους και πάλι σε μια μοναδική ταινία με ακόμα περισσότερη περιπέτεια, μουσική και μαγεία από την κλασική Σταχτοπούτα. Μια συναρπαστική ταινία για όλη την οικογένεια!
BRRip
Greek audio


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuffΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.