Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

DESPICABLE ME I, II, III (ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣI, II, III)



DESPICABLE ME I (ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ I)
Σε μια χαρούμενη γειτονιά περικυκλωμένη από λευκούς ξύλινους φράχτες με ανθισμένους θάμνους και τριαντάφυλλα, βρίσκεται ένα μαύρο σπίτι με νεκρή αυλή. Εν άγνοιά των γειτόνων, βρίσκεται κρυμμένο κάτω από το σπίτι ένα τεράστιο μυστικό κρησφύγετο. Εκεί ο μοχθηρός Gru μαζί με τον στρατό των μικρών ανθρωποειδών που μπορείτε να δείτε στο trailer, σχεδιάζει το μεγαλύτερο σχέδιο που έγινε ποτέ. Θέλει να κλέψει, προσέξτε πολύ, το φεγγάρι!!! Ο Gru είναι οπλισμένος με κάθε λογής όπλα για να πετύχει τον στόχο του, μέχρι που γνωρίζει τρία μικρά ορφανά κορίτσια τα οποία βλέπουν στο πρόσωπό του έναν ιδανικό για αυτές πατέρα. Πως θα επηρεάσουν οι Margo, Edith και Agnes τα σχέδια του σατανικού Gru?

BRRip – Full HD 1080p + 3 Minion’s Mini Movies
Greek audio


Terabytez

https://terabytez.org/najw5yz4gw7w

https://terabytez.org/97vqm8w9kl34

https://terabytez.org/49kv44kg5bgp

https://terabytez.org/7bmq9dinphs2

https://terabytez.org/53122uthondj

https://terabytez.org/mp4muulm25wk

https://terabytez.org/7r9gzrimp2p9

https://terabytez.org/tmv5a4564pqw

https://terabytez.org/n81kc4la1jy7


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff
____________________________________________________




DESPICABLE ME II (ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ II)
Η πολυαναμενόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων της Universal με την υπογραφή του Μίδα των animation –τέως επικεφαλής της Fox Animation- Κρις Μελεντάντρι (Ice Age, Ice Age 2, Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!) επανέρχεται δριμύτερη και ξεκαρδιστικότερη και μάλιστα σε εντυπωσιακό 3D! Καθώς ο Γκρου αρχίζει να συνηθίζει το ρόλο του ως κλασικός οικογενειάρχης και πατέρας των Μάργκο, Ίντιθ και Άγκνες, μια άκρως απόρρητη οργάνωση, αφιερωμένη στην καταπολέμηση του κακού σε παγκόσμια κλίμακα, ζητάει τη βοήθειά του. Τώρα είναι στο χέρι του Γκρου, των Μινιόν και της νέας συνεργάτιδάς του, της Λούσι, να πατάξουν το κακό. Άλλωστε, ο μεγαλύτερος πρώην παγκόσμιος κακός είναι ο μόνος που μπορεί να πιάσει αυτόν που προσπαθεί να του πάρει τη θέση.
BRRip – Full HD 1080p
Greek audio


Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff
____________________________________________________





DESPICABLE ME III (ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ III)
Ο Γκρου έρχεται αντιμέτωπος με τον Μπαλτάζαρ Μπρατ, έναν πρώην ανήλικο σταρ που μεγάλωσε και παθιάστηκε με τον χαρακτήρα που έπαιζε στα 1980. Αλλά υπάρχει και νέος, απροσδόκητος εχθρός για τον Γκρου, κι αυτός είναι ο χαμένος επί έτη δίδυμος αδελφός του, Ντρου. Την ίδια ώρα, τα Μίνιον πιάνονται αιχμάλωτα από τον Μελ, ένα μίνιον που εργάζεται για λογαριασμό του Ντρου, και ο οποίος έχει σκοπό να κάνει πειράματα για να φτιάξει έναν στρατό από ροκ-σταρ κακά μίνιον.
BRRip – Full HD 1080p
Greek audio


Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.