Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

TOY STORY I, II, III, IV (Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ I, II, III, IV)



TOY STORY I (Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ I)
Ο Γούντι, ένας καουμπόι με μηχανική φωνή, είναι ο αγαπημένος κούκλος του μικρού Αντι και ο αδιαμφισβήτητος αρχηγός στο μικρόκοσμο των παιχνιδιών.
Όμως, η άφιξη του διαστημικού Μπαζ, μιας εντυπωσιακού σχεδιασμού κούκλας, θα σημάνει την έκπτωση του πάνινου ήρωα από κάθε "αξίωμα" και ο Γούντι θα αρχίσει να μηχανεύεται τρόπους για να βγάλει από τη μέση τον αντίζηλο.
BRRip – HD 720p
Greek audio


Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff
__________________________________________
 
 


TOY STORY II (Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ II)
Ως παλιό παιχνίδι, ο Γούντι ο καουμπόι ανήκει πλέον στα συλλεκτικά είδη. Ένας έμπορος παιχνιδιών τονεντοπίζει, τον κλέβει και ετοιμάζεται να τον πουλήσει σε ιαπωνικό μουσείο μαζί με τις υπόλοιπες κούκλες της σειράς. Ο Μπαζ και τα άλλα παιχνίδια δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια.
BRRip – Full HD 1080p
Greek audio


Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff
__________________________________________




TOY STORY III (Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ III)
Οι δημιουργοί των λατρεμένων ταινιών 'Toy Story', ξανανοίγουν το κουτί με τα παιχνίδια και φέρνουν κοντά μας τον υπέροχο κόσμο της πιο αγαπημένης παρέας των παιχνιδιών. Καθώς ο Άντι ετοιμάζεται να πάει στο κολέγιο, ο Μπαζ, ο Γούντι και τα υπόλοιπα πιστά του παιχνίδια, προβληματίζονται για το αβέβαιο μέλλον τους… Στο 'Toy Story 3' τα παιχνίδια θα βρεθούν σε ένα δωμάτιο γεμάτο ασυγκράτητα νήπια που ανυπομονούν να βάλουν το μικρά, βρώμικα χεράκια τους στα καινούργια τους παιχνίδια. Επικρατεί πανδαιμόνιο καθώς τα παιχνίδια προσπαθούν να μείνουν ενωμένα και "κανένα παιχνίδι να μην μείνει πίσω". Την ίδια στιγμή, η Μπάρμπι έρχεται πρόσωπο με πλαστικό πρόσωπο με τον Κεν (ναι, αυτόν τον Κεν)! Στο 'Toy Story 3' η γνωστή παρέα των παιχνιδιών μεγαλώνει με την προσθήκη του Κεν και ενός ξεκαρδιστικού σκαντζόχοιρου, του Μίστερ Πρίκλπάντς.
BRRip – Full HD 1080p
Greek audio


Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff
__________________________________________




TOY STORY IV (Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ IV)
Ο Woody ήταν πάντα σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο και το ότι προτεραιότητα του είναι η φροντίδα του παιδιού του, είτε είναι ο Andy είτε η Bonnie. Οπότε όταν το καινούριο παιχνίδι της Bonnie, που είναι καρπός χειροτεχνίας και ακούει στο όνομα Forky, αυτοαποκαλείται «σκουπίδι», ο Woody αναλαμβάνει να του δείξει ότι πρέπει να αγκαλιάσει το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι. Όταν η Bonnie παίρνει την παρέα σε οικογενειακή εκδρομή, ο Woody καταλήγει σε μία απρόσμενη παράκαμψη που του επιφυλάσσει τη συνάντηση με τη χαμένη του φίλη Βο Peep. Μετά από χρόνια μοναχικής περιπλάνησης, το περιπετειώδες πνεύμα της Bonnie και οι εμπειρίες της στον δρόμο έρχονται σε αντίθεση με την ντελικάτη, πορσελάνινη επίστρωση της. Πάνω που ο Woody και η Βο συνειδητοποιούν ότι οι κόσμοι τους είναι μακριά σε ό,τι αφορά τη ζωή τους ως παιχνίδια, την ίδια στιγμή καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η πιο ασήμαντη έγνοια τους.
BRRip – Full HD 1080p
Greek audio


Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff




2 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας.
    Καταρχήν μπράβο για την προσπάθειά σας και τον χρόνο που αφιερώνετε.
    Θα ήθελα απλά να ενημερώσω ότι ενώ έχω την τελευταία έκδοση winrar (v. 6.24 και έχω αποσυμπιέσει κανονικά άλλα αρχεία δικά σας), εντούτοις στο Toy Story 3, δεν το αποσυμπιέζει και βγάζει μήνυμα: "Unexpected end o archive" & "Checksum Error in Toy Story iii.mp4. The file is corrupt".
    Το δοκίμασα σε 3 υπολογιστές αλλά μου βγάζει το ίδιο, ενώ σε άλλες ταινίες δεν εμφανίζει τα μηνύματα αυτά.

    Επίσης σχετικά πάλι με το Toy Story 3, όταν το κατέβασα, στην επικεφαλίδα του αρχείου, γράφει Toy Story ii και όχι 3.
    Δεν ξέρω αν πρόκειται απλά για λάθος στην αρίθμηση ή αν όντως λανθασμένα πρόκειται για την 2η ταινία, γιατί όπως σας είπα είναι το μοναδικό αρχείο που δεν κατάφερα να αποσυμπιέσω.

    Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο στην προσπάθειά σας.

    Υ.Γ. Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχαν μπει από λάθος ξανά οι σύνδεσμοι του 2. Έχουν μπει οι σωστοί, μπορείτε να το κατεβάσετε. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
      Admin

      Διαγραφή


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.