Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

HOW TO TRAIN YOUR DRAGON I, II, III, HOMECOMING (ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ I, II, III, HOMECOMING)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HOW TO TRAIN YOUR DRAGON I (ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ I)

Το «How To Train Your Dragon» εξελίσσεται σε ένα σύμπαν όπου οι Βίκινγκ βρίσκονται σε πόλεμο με τους δράκους. Ο ήρωας μας, ο Hiccup, είναι ένας ασθενικός έφηβος που μεγαλώνει σε ένα χωριό Βίκινγκ. Μέσα από μια ταχύρυθμη (και σχεδόν υστερική) εισαγωγή γνωρίζουμε τους κατοίκους του χωριού. Πολεμοχαρείς, φωνακλάδες, ρωμαλέοι, το ακριβώς αντίθετο από τον Hiccup, που αποτελεί αντικείμενο χλευασμού για τους συγχωριανούς του λόγω της ασθενικής του φύσης και της επιρρέπειάς του στην γκάφα. Μεγαλύτερος πόθος του Hiccup είναι να διακριθεί στο δημοφιλέστερο sport της φυλής του, που είναι η αιχμαλωσία και η θανάτωση δράκων και να γίνει αποδεκτός από τους γύρω του.

BRRip – Full HD 1080p

Greek audio

 

Terabytez

https://terabytez.org/ziqx9z3xc72d

https://terabytez.org/vajykm4x3ne6

https://terabytez.org/oxvryel8rfbg

https://terabytez.org/ly293fqkr905

https://terabytez.org/2sop63mhduax

https://terabytez.org/z4urnh7xgod9

https://terabytez.org/4yfzppa2l9ml

https://terabytez.org/nmra9useuqp4

 

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff

_______________________________________________________

 



HOW TO TRAIN YOUR DRAGON II (ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ II)
Ενώ στο νησί των Βίκινγκ η παρέα ασχολείται με το νέο αγαπημένο άθλημα αγώνων με δράκους, ο Χίκαπ με τον μαύρο δράκο Τούθλες πετάν ψηλά και χαρτογραφούν νέες περιοχές κι εξερευνούν νέους κόσμους. Σε έναν από αυτούς, όμως, βρίσκεται μια παγωμένη σπηλιά γεμάτη εκατοντάδες άγριους δράκους και τον μυστηριώδη δρακο-αναβάτη. Οι δύο φίλοι πλέον βρίσκονται στο επίκεντρο μιας νέας μάχης για τη διατήρηση της ειρήνης.
BRRip – Full HD 1080p
Greek audio


Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff

_______________________________________________________

 

 

HOW TO TRAIN YOUR DRAGON III (ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ III)
Στη νέα ταινία, ο επικεφαλής και κυβερνήτης του Μπερκ, έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του, έχει δημιουργήσει μια καλά κρυμμένη ουτοπία δράκων, όπου μπορούν να ζουν ελεύθεροι και σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον τους. Όμως, ο κίνδυνος δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και η πιο σκοτεινή απειλή θα ταράξει την ισορροπία της καλά κρυμμένης αυτής πόλης, όσο και του νησιού Μπερκ. Ο Ψάρης και ο Φαφούτης καλούνται να αφήσουν την ασφάλεια του μοναδικού σπιτιού που έχουν γνωρίσει, για ένα δύσκολο ταξίδι με προορισμό τη συναρπαστική μάχη σε μυθικούς κόσμους, απέναντι στο τρομερό κακό που απειλεί τους πάντες.
Το πεπρωμένο τους θα είναι να παλέψουν ενωμένοι, με αυταπάρνηση, μέχρι τα βάθη της Γης, για όλες τις «αξίες» που έχουν αποκτήσει μαζί στις περιπέτειές τους και για όλα όσα έχουν μάθει να θεωρούν «ιδανικά». Κάπως έτσι θα δοκιμαστεί καθοριστικά και η δύναμη της φιλίας τους.
BRRip – Full HD 1080p
Greek audio


Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff

___________________________________________

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


HOW TO TRAIN YOUR DRAGON - HOMECOMING

Ταινία μικρού μήκους του 2019 από την DreamWorks και σκηνοθεσία του Tim Johnson.

Η ιστορία λαμβάνει χώρα ακριβώς μετά τα γεγονότα της τελευταίας ταινίας και ξεκινά με τον Ψάρη και τον Φαφούτη να ανταλλάζουν ιστορίες για τη μοναδική σχέση τους, ενώ ετοιμάζονται για το Φεστιβάλ Σνόγκλτογκ. Όταν γίνεται εμφανές ότι η νέα γενιά έχει ξεχάσει την σύνδεση της με τους δράκους, ο Ψάρης αποφασίζει να στήσει να γιορτάσει τους δράκους μέσω μιας εορταστικής παρέλασης. Η γλυκιά του ιδέα οδηγεί σε μια σειρά από χιουμοριστικά και απίστευτα γεγονότα, αλλά παρόλα αυτά όλοι στο Νιου Μπερκ θα θυμηθούν ότι άνθρωποι και δράκοι είναι για πάντα ενωμένοι.

BRRipFull HD 1080p

English audio – Ελληνικοί υπότιτλοι ενσωματωμένοι

 

Terabytez

https://terabytez.org/qf6ahh7ptk5g

https://terabytez.org/88y19rvbs534

https://terabytez.org/5vsjl0sbl1dh

https://terabytez.org/vzdtf9i3l21e


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff





2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα, το How to train your dragon 3 δίνει μήνυμα "The archive is either in unknown format or damaged". Τα έχω κατεβάσει 4 φορές οπότε το πρόβλημα δεν είναι από τη δική μου τη μεριά. Παρακαλώ για την επίλυση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει πρόβλημα το αρχείο. Πιθανολογώ ότι η έκδοση winrar που έχεις είναι παλιά . Κατέβασε καινούρια έκδοση και δοκίμασε ξανά.

      Διαγραφή


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.