Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

BEAUTY AND THE BEAST Ι, ΙΙ, III (Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ I, II, III)

BEAUTY AND THE BEAST - SPECIAL EDITION
(Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ - ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)
Ένας άπονος πρίγκιπας αρνείται να δώσει ελεημοσύνη σε μια ηλικιωμένη γυναίκα. Εκείνη, που στην πραγματικότητα είναι μάγισσα, τον μεταμορφώνει σε τέρας και τον καταδικάζει να ζει σε έναν έρημο, σκοτεινό πύργο έως ότου βρει την αληθινή αγάπη.
Τώρα, η αγαπημένη σας ιστορία επιστρέφει σε Ειδική Έκδοση, με ψηφιακά επεξεργασμένο ήχο και εικόνα, χαρίζοντας μας μια μοναδική εμπειρία αισθητικής απόλαυσης. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει και μια καινούργια σκηνή, όπου η Πεντάμορφη, το Τέρας και τα διάφορα μαγικά αντικείμενα του παλατιού ερμηνεύουν το τραγούδι «Άνθρωπος ξανά» με ένα μοναδικό τρόπο που θα σας κόψει την ανάσα! Ένα μαγικό ξόρκι μετατρέπει τον σκληρό πρίγκιπα σε ένα πανάσχημο Τέρας. Για να λυθούν τα μάγια, το Τέρας πρέπει να κερδίσει την αγάπη της πανέμορφης Μπέλ, προτού όμως το μαγεμένο τριαντάφυλλο χάσει και το τελευταίο του πέταλο. Το κλασικό αριστούργημα της Disney «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» υπήρξε η μοναδική ταινία κινουμένων σχεδίων που προτάθηκε για Oscar Καλύτερης Ταινίας, έλαβε έξι υποψηφιότητες και κέρδισε και δύο Oscar Καλύτερου Τραγουδιού και Καλύτερης Μουσικής. Η Πεντάμορφη και το Τέρας, είναι ένα μοναδικό μείγμα μαγευτικής μουσικής, εκπληκτικών κινουμένων σχεδίων και αγαπημένων χαρακτήρων, που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους και θα θυμίσει σε όλους ότι η πραγματική ομορφιά βρίσκεται μέσα μας!
BRRip
Greek Audio
Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuffENCHANTED CHRISTMAS (ΜΑΓΕΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ)
Ο κακός σύμβουλος του πρίγκηπα, που τώρα έχει μεταμορφωθεί σε εκκλησιαστικό όργανο, προσπαθεί με κάθε τρόπο να χαλάσει τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοιμάζει η Μπελ για το Τέρας.
BRRip
Greek audio


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuffBELLE'S MAGICAL WORLD (Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΠΕΛ)
Πόσα πολλά συνέβησαν πριν η Πεντάμορφη και το Τέρας ζήσουν καλά κι εμείς καλύτερα!
Απολαύστε τις περιπέτειες της γλυκιάς ηρωίδας της Disney και των αγαπημένων φίλων της που συνεχίζονται σε αυτή την Ειδική Έκδοση της ιστορίας, εμπνευσμένη από την πρώτη αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων «Η Πεντάμορφη & το Τέρας».
Ακολουθήστε την πανέμορφη Μπελ, το Τέρας και όλους τους αξιαγάπητους γνωστούς και νέους φίλους της, που ανακαλύπτουν μαζί ότι η δύναμη της ομάδας, της συγχώρεσης και της φιλίας, μπορούν να μεταμορφώσουν ένα σκοτεινό, μελαγχολικό Κάστρο σε ένα λαμπερό παλάτι, που αρμόζει σε μια Πριγκίπισσα!
Εμπλουτισμένη ακόμα με μοναδικές πρόσθετες παροχές, μαγευτικά τραγούδια και αγαπημένους χαρακτήρες, αυτή ταινία είναι μια ζωντανή απόδειξη ότι η αληθινή ομορφιά λάμπει μέσα μας!
DVDRip
Greek audio


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.