Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009

IGOR (ΙΓΚΟΡ)Στο συννεφιασμένο βασίλειο της Μαλάρια ο κόσμος χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: σατανικούς επιστήμονες και καμπούρηδες βοηθούς (όλοι ανεξαιρέτως με το όνομα Ίγκορ) που τους υπηρετούν στωικά, ενώ οι υπόλοιποι κάτοικοι ζουν για να παρευρεθούν στον ετήσιο διαγωνισμό διαβολικών εφευρέσεων. Μόνο που ένας Ίγκορ πιστεύει ακράδαντα ότι έχει γεννηθεί σε λάθος κατηγορία.

Προικισμένος με ένα κοφτερό μυαλό ο Ίγκορ, αντιμετωπίζει την αδιαφορία και αποστροφή όσων τον περιβάλλουν, λόγω μιας ιδιομορφίας που έχει στην εμφάνιση εκ γενετής. Εργάζεται για έναν διαβολικό επιστήμονα ο οποίος έχει ως κύριο στόχο του να δημιουργεί εφευρέσεις οι οποίες όμως δεν είναι καθόλου φιλικές προς την ανθρωπότητα, όπως θανατηφόρες ακτίνες, μηχανήματα πρόκλησης σεισμών και ανθρωποφάγα φυτά. Στόχος του ο ετήσιος Διαγωνισμός Σατανικών Επιστημόνων, όπου χωριά απ΄ όλο τον κόσμο θέλουν να λάβουν μέρος και να διεκδικήσουν τη νίκη. 

Ανάμεσα σε αυτούς και το χωριό του Ίγκορ. Μόλις το αφεντικό του, Dr. Glickenstein πεθαίνει, εκείνος τον αντικαθιστά και βάζει τα δυνατά του προκειμένου να είναι ο νικητής του διαγωνισμού. Έτσι, αφού πολύ προσεκτικά καλύψει το θάνατο του διαβολικού επιστήμονα, ο Ίγκορ καταστρώνει ένα σχέδιο που θα τον βοηθήσει όχι μόνο να νικήσει αλλά και να προκαλέσει τις εντυπώσεις στους γύρω του.
DVDRip
Greek Audio


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.