Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

THE JUNGLE BOOK I, II (ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ I, II)


Ο πάνθηρας Μπαγκίρα βρίσκει στη ζούγκλα ένα μωρό και το αφήνει στη φροντίδα μιας οικογένειας λύκων.
Ο Μόγλης μεγαλώνει και, μπροστά στον κίνδυνο να γίνει βορά του φοβερού τίγρη Σιρ Χαν, οι λύκοι αποφασίζουν να τον στείλουν πίσω στους ανθρώπους.
Ο Μπαγκίρα και ο αρκούδος Μπαλού αναλαμβάνουν να οδηγήσουν το παιδί με ασφάλεια στον προορισμό του.

BRRip  - Full HD 1080p
Greek audio
Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff

Ετοιμαστείτε για μια ολοκαίνουργια περιπέτεια στη ζούγκλα παρέα με τον πολυαγαπημένο Μόγλη και τους φίλους του. Η ιστορία μας ξεκινάει εκεί που σταμάτησε η πρώτη ταινία ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ. Ο Μόγλης, μεγάλο αγόρι πια, φεύγει από το χωριό και πάει να μείνει στο χωριό μαζί με τους άλλους ανθρώπους.
Τώρα ανήκει σε μια κανονική οικογένεια και ζει μια κανονική ζωή. Έχει ένα μικρό αδερφό και μια πολύ καλή φίλη, τη Σάντι. Πίσω στη ζούγκλα όμως, ο Μπαλού νιώθει μοναξιά και πηγαίνει κρυφά στο χωριό να δει τον φίλο του. Ξαναρχίζουν τα παιχνίδια και θυμούνται τις παλιές καλές μέρες. Καθώς ο Μόγλης νιώθει νοσταλγία για την παλιά του ζωή, αποφασίζει να φύγει πάλι για τη ζούγκλα, χωρίς να ειδοποιήσει κανένα από την οικογένειά του. Αλλά αυτή τη φορά δεν είναι μόνος!
Η αγαπημένη του φίλη, Σάντι, τον ακολουθεί κρυφά. Μαζί θα αντιμετωπίσουν όλους τους κινδύνους της ζούγκλας και θα βγουν νικητές.
Μια εκπληκτική ταινία για όλη την οικογένεια με εξαιρετική μουσική, που θέτει διλήμματα επιλογών ανάμεσα στις παλιές και νέες σχέσεις.
DVDRip
Greek audio 

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.