Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

THE EMPEROR'S NEW GROOVE I, II (Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ I, II)THE EMPEROR'S NEW GROOVE I (Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ I)
Εξοργισμένη για την απώλεια των προνομίων της, η κακιά Ίζμα μεταμορφώνει σε λάμα τον αυτοκράτορα των Ίνκας. Ο Κούζκο θα βρεθεί στο έλεος ενός χωριάτη και θα μάθει ότι τα καπρίτσια του τελειώνουν εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία των άλλων.
BRRip – Full HD 1080p
Greek audio


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff 

THE EMPEROR'S NEW GROOVE II - KRONKS NEW GROOVE (Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ II)
Μετά τις απίθανες περιπέτειές του με τον Κούσκο και τον Πάτσα, ο Κρονκ, πρώην πρωτοπαλίκαρο της Ίζμα, ξεκινάει τη νέα του ζωή σαν σεφ σε δικό του εστιατόριο. Όλα πάνε καλά μέχρι τη στιγμή που ο Κρονκ μαθαίνει ότι θα έρθει για επίσκεψη ο πατέρας του! Πανικός επικρατεί στο εστιατόριο, καθώς ο Κρονκ κάνει τα πάντα για να τον εντυπωσιάσει. Επιστρατεύει τα μεγάλα μέσα και ζητάει από την Ίζμα ένα φίλτρο που θα τον κάνει σούπερ μάγειρα. Όμως τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα είχε υπολογίσει. Το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο, με αποκορύφωμα τη μεγάλη έκρηξη τυριού στην κουζίνα του εστιατορίου. Μόνο τότε ο Κρονκ καταλαβαίνει ότι χωρίς τη βοήθεια των φίλων του και χωρίς κέφι δεν γίνεται τίποτα…
BRRip - Full HD 1080p
Greek audio


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.