Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

KUNG FU PANDA I, II, III




KUNG FU PANDA I
Χοντρομπαλάδικο, άχρηστο Panda που δουλεύει γκαρσόνι στο εστιατόριο του πατέρα του ονειρεύεται να γίνει master του kung fu και λόγω μιας σύμπτωσης, γίνεται δεκτός ως ο «εκλεκτός» στην μεγάλη του kung fu σχολή. Παρ’ότι ο δάσκαλος δεν τον πιστεύει και οι υπερταλαντούχοι συμμαθητές του δεν τον στηρίζουν, αυτό αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει τον υπερκακό τίγρη που δραπέτευσε και έρχεται να τους φάει όλους, μπας και.. γλυτώσει κανένας τους.
BRRip - Full HD 1080p
Greek audio


Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff
___________________________________________






KUNG FU PANDA II
Ο Πο, το φιλήσυχο, στρουμπουλό, γλυκό, αρκετά αδέξιο και σίγουρα πολύ τεμπέλικο Πάντα που από το πουθενά έγινε δεξιοτέχνης στο Κουνγκ Φου κατακτώντας τον τίτλο του Δράκου Πολεμιστή επανέρχεται μαζί με τους μοναδικούς Υπέροχους Πέντε για άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια με πολλές εντυπωσιακές σκηνές δράσης και μπόλικο χιούμορ, αλλά και συγκίνηση.... Αυτήν τη φορά ο χνουδωτός, στρουμπουλός Πο κι οι Υπέροχοι Πέντε έχουν να αντιμετωπίσουν έναν άκρως επικίνδυνο αντίπαλο, το Λόρδο Σέιν, που μοιάζει ανίκητος αφού φαίνεται να έχει ανακαλύψει ένα μυστικό όπλο που είναι ικανό να αφανίσει την τέχνη του Κουνγκ Φου. Πώς θα καταφέρει ο Πο να τον νικήσει; Η απάντηση βρίσκεται κάπου μακριά... στο παρελθόν του Πο και στο μυστικό που αυτό κρύβει... Επικίνδυνη αποστολή που απαιτεί πολεμικές τέχνες σε extra large διάσταση!
BRRip - HD 720p
Greek audio


Terabytez

https://terabytez.org/scbp7cdbkw0c

https://terabytez.org/keegkcb7av3g

https://terabytez.org/lue81egcaqle

https://terabytez.org/x0wcv0j8obax

https://terabytez.org/z0pl4k7sdx95

https://terabytez.org/oirqr2a6525i

https://terabytez.org/mnz944jkgx2r


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff
___________________________________________






KUNG FU PANDA III
Όταν ο επί πολλά χρόνια χαμένος πατέρας του Πο κάνει ξαφνική εμφάνιση, οι δυο τους ταξιδεύουν σε έναν μυστικό παράδεισο των πάντα, τη γενέτειρα του Πο, και γνωρίζουν ένα σωρό νέους χαρακτήρες της φυλής τους. Αλλά όταν ένας υπερφυσικός κακός, ο Κάι, ξεκινάει τη δόλια αποστολή του να εξαφανίσει όλους τους δάσκαλους του κουνγκ-φου στην Κίνα, ο Πο αναλαμβάνει τη δική του απίθανη αποστολή να εκπαιδεύσει ένα χωριό ολόκληρο αξιαγάπητων πάντα, για να δημιουργήσει την απόλυτη ομάδα των Πάντα του Κουγκ-Φου..
BRRip – Full HD 1080p
Greek audio


Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.