Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011

AUTO-B-GOOD (ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ)Η σειρά διδάσκει με διασκεδαστικό τρόπο ανθρώπινες αρχές  όπως, Συνέπεια, Προθυμία, Ετοιμότητα, Υπευθυνότητα, Σεβασμός, Αξιοπιστία, Υπακοή, Φιλαλήθεια, Ειλικρίνεια, Ευγένεια, Καλοσύνη, Ευγνωμοσύνη, Γενναιοδωρία, Συνεργασία, Αφοσίωση, Θάρρος.
H σειρά είναι βραβευμένη με 5 Emmy.
DVDRip
Greek audio

DVD 1 Επεισόδια 1-5
Συνέπεια – Προθυμία – Συνεργασία – Υπευθυνότητα - Σεβασμός
Είναι η περίοδος που τα αυτοκινητάκια έχουν δύο μεγάλες γιορτές: τα γενέθλια της Ίζι και την παρέλαση. Όλοι στην μικρή πόλη θα πρέπει να μάθουν πως η παρέλαση θα πετύχει μόνο με σκληρή δουλειά και καλή προετοιμασία έτσι ώστε και η Ίζι να μη χάσει τη γιορτή των γενεθλίων της! Ταυτόχρονα μαθαίνουν τη σημασία της συνεργασίας βοηθώντας από τη μια την Κάλι να καταλάβει την αξία των χρημάτων και από την άλλη τον Ι.Τζέι να μάθει συμπεριφέρεται με σεβασμό στους άλλους!


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff

DVD 2 Επεισόδια 6-10
Αξιοπιστία – Πειθαρχία – Αυτοέλεγχος – Ευγένεια – Φιλαλήθεια
Υπακοή στους Κανόνες: αυτό είναι το εισιτήριο για την καλή συμβίωση μέσα στην πόλη! Όμως κάποιοι, αυτό το βρίσκουν βαρετό, όπως ο Τζόνι που απεχθάνεται να είναι αξιόπιστος και η Κάλι που δεν μπορεί να επανακτήσει τον έλεγχο στα οικονομικά της. Ο Ι.Τζέι και η Μαρία θα τους δώσουν ένα καλό μάθημα πειθαρχίας αντιμετωπίζοντας με αυτοέλεγχο τις προκλήσεις του κακότροπου Έλροντ και καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουν έντιμα τον αγώνα αυτοκινήτων 4Χ4!


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff

DVD 3 Επεισόδιο 11-15
Ευγένεια – Καλοσύνη – Ευγνωμοσύνη – Γενναιοδωρία - Καλή Θέληση
Καυγάδες, αποτυχίες και απογοητεύσεις όμως με καλοσύνη και καλή συνεργασία μεταξύ τους τα μικρά αυτοκινητάκια μπορούν να φέρουν σε πέρας τα πάντα! Όλοι μαζί θα στηρίξουν τον εφευρέτη που τα ’χει βάψει μαύρα, την Ίζι να κάνει πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρό της και τον Ι.Τζέι να μην χάσει το μοναδικό θέαμα της πτώσης των μετεωριτών! Μία θετική σκέψη για τον καθένα και μία αληθινή φιλία για όλους!


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff

DVD 4 Επεισόδιο 16-20
Η Αισιοδοξία – Υπομονή – Συνεργασία – Ανεκτικότητα - Σεβασμός
Η οργή του Τζόνι και του Ντέρεκ αλλά και η απογοήτευση του καθηγητή-εφευρέτη αντιμετωπίζονται μόνο με τη βοήθεια των φίλων τους! Τα μικρά αυτοκινητάκια μαθαίνουν να συνεργάζονται και να ενδιαφέρονται το ένα για το άλλο. Έτσι βοηθάνε την Ίζι να πετύχει στο διαγωνισμό που έχει λάβει μέρος και ενώ εκείνη διοργανώνει ένα μοναδικό σόου για αυτούς! Αν και τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες όλοι τους, μαθαίνουν πως μπορούνε να  είναι φίλοι  αντιμετωπίζοντας μαζί τα προβλήματα!


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.