Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

MICKEY MOUSE CLUBHOUSE - ROAD RALLY (Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΜΙΚΥ -ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ)
Συνδυάζοντας την πλούσια κληρονομιά των αγαπημένων χαρακτήρων με τα υπερσύγχρονα τεχνικά μέσα, η Disney, παρουσιάζει τον Μίκι και την παρέα του σε άλλη μια γενιά παιδιών. Η σειρά προσανατολίζεται σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες και βοηθά τους μικρούς φίλους να αναπτύξουν τις μαθηματικές – κι όχι μόνο – δεξιότητες (επίλυση προβλημάτων αριθμητικής, αλληλουχία, διαδοχή, μέτρημα, ταξινόμηση, μέγεθος και απόσταση, βάρος και ζύγισμα, πρόσθεση και αφαίρεση).
Για πρώτη φορά, ο κεντρικός ήρωας, αναπαράγεται μέσω computer animation, σε υπερσύγχρονο ύφος και τεχνοτροπία, διατηρώντας καθαρές αναφορές με τον κλασσικό χαρακτήρα που σχεδιάστηκε το 1940.
Η Μίνι, ο Γκούφι, ο Ντόναλντ, ο Πλούτο και η Νταίζι συντροφεύουν τον φίλο τους σε αυτήν την ζωντανή σειρά, που προσκαλεί τους μικρούς τηλεθεατές να επιλέξουν λύσεις και να ξεπεράσουν εμπόδια. Κάθε επεισόδιο αναδεικνύει ένα διαφορετικό θέμα και προωθεί την γνωστική, κοινωνική και δημιουργική μάθηση μέσω του παιχνιδιού και της ψυχαγωγίας. Ο Μίκι απευθύνεται στα παιδιά, τους κάνει ερωτήσεις και τα ενθαρρύνει να πάρουν μέρος σε παιχνίδια. Πολλά από τα επεισόδια ξαναδιηγούνται κλασσικά παραμύθια. Επίσης επανεμφανίζονται κλασσικοί χαρακτήρες όπως η Κλάρα Μπελ, οι Τσιπ και Ντέηλ και ο καθηγητής Βον Ντρέικ.
TVRip
Greek audio


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.