Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009

TIMON AND PUMBAA (ΤΙΜΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥΜΠΑ)AROUND THE WORLD WITH TIMON AND PUMBAA (Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥΜΠΑ)
Πρώτη στάση…στην άγρια Ζούγκλα. Ο Πούμπα γίνεται «Ο Βασιλιάς των Γουρουνιών» όταν οι κάτοικοι του νησιού νομίζουν ότι είναι ο βασιλιάς που από καιρό περιμένανε! Πάρτε μαθήματα αληθινής φιλίας όταν ο Πούμπα γίνεται πλούσιος και ο κακός Κουίντ του κλέβει τη “Χρυσή Καρδιά”. Δείτε τους Τιμόν & Πούμπα να προξενεύουν δύο ερωτευμένα σκιουράκια στο “Κυνήγι του Σκαθαριού”. Και δείτε με τι μαεστρία οι δύο φίλοι ξεγελούν τα φίδια που θέλουν να τους καταβροχθίσουν στο “Γεύμα στη Βραζιλία”.
DVDRip
Greek audio


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff 

ON HOLIDAY WITH TIMON AND PUMBAA (ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥΜΠΑ)
Απολαύστε τους Τιμόν και Πούμπα, τους αγαπημένους φίλους του Βασιλιά των Λιονταριών, σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες και ταξιδέψτε μαζί τους σε μοναδικούς προορισμούς. Τελικός προορισμός… Αφρική.

Στο ‘’Κολλητοί Φίλοι’’ ο Τιμόν και ο Πούμπα έρχονται σε σύγκρουση όταν ο Τιμόν ξεχνάει την Ημέρα του Καλύτερου Φίλου. Δείτε τον Τιμόν να δίνει κάθε λογής γιατροσόφια στον Πούμπα που αρρωσταίνει όταν τρώει ένα χαλασμένο σκουλήκι στο ‘’Ο Πούμπα Ασθενής’’ και τον Πούμπα να απολαμβάνει την ησυχία του μετά από μια επίπονη προσπάθεια να γίνει το σούπερ ζώο της ζούγκλας στο ‘’Όσο πατάει ο Ελέφαντας’’. Μετά ταξιδέψτε στην Κεντρική Αμερική και κάντε ‘’Χρήμα με Ουρά’’ και μπείτε κι εσείς ‘’Στη Λέσχη για Λίγους’’.
DVDRip
Greek audio


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff 

DINING OUT WITH TIMON AND PUMBAA (ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥΜΠΑ)
Ταξιδέψτε στη Γαλλία και δείτε πως ο κακός σεφ Κουίντ προσπαθεί να μετατρέψει το φίλο-σαλιγκάρι των Τιμόν & Πούμπα σε γευστικό έδεσμα! Απολαύστε τον Πούμπα με στολή χορού όταν αναγκάζεται μαζί με τα μπαλέτα «Μποαρσόι» να δώσει ένα μοναδικό σόου στην “Ώρα της Ρωσίας”. Στο “Πουλί του Κιλιμάντζαρο”, δείτε τους δύο φίλους να φροντίζουν ένα μικρό αετό και να του μαθαίνουν πώς να πετάει. Τελευταία στάση, η Αμερική, και στα “Βραχώδη Όρη”. Εκεί ο Πούμπα θα κάνει νέους φίλους μέχρις ότου ο Τιμόν να κάνει το λάθος … και να τους φάει!
DVDRip
Greek audio


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.