Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019

MY LITTLE PONY (ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ)MY LITTLE PONY - THE MOVIE (ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ - Η ΤΑΙΝΙΑ)
Τα πόνυ έχουν να αντιμετωπίσουν το Βούρκο που έστειλαν οι μάγισσες. Ζητούν βοήθεια από τους φίλους τους, τη Ναταλί τον Ντάνυ και τη Μόλυ. Όλοι μαζί θα παλέψουν να σώσουν τη Κοιλάδα των Ονείρων.
DVDRip
Greek audio


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff 

MY LITTLE PONY - A VERY MINTY CHRISTMAS (ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΝΤΟΥΛΑ)
Η τοποθέτηση του λαμπερού ζαχαρωτού των Χριστουγέννων στην κορυφή του δέντρου είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη Χώρα των Πόνι. Αυτό το φωτεινό σημάδι δείχνει στον Αϊ Βασίλη το δρόμο για να φτάσει στα γλυκύτατα Πόνι. Όταν, όμως, η Μεντούλα σπάει κατά λάθος το Ζαχαρωτό των Χριστουγέννων, όλα δείχνουν πως έχει καταστραφεί η μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου. Η Μεντούλα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να σώσει τα φετινά Χριστούγεννα των φίλων της, ενώ εκείνοι σε αντάλλαγμα ενώνονται για να δώσουν χαρά και κουράγιο στη στεναχωρημένη τετράποδη φίλη τους.
DVDRip
Greek Audio


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff 

MY LITTLE PONY - THE RUNAWAY RAINBOW (ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ – ΤΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ)
Από πού βγαίνουν τα ουράνια τόξα;
Πολύ πολύ μακριά, στο μαγικό τόπο των μονόκερων, ένα κατεργάρικο μικρό πόνυ που ονομάζεται Γαργαλίτσα έχει επιλεγεί να αναλάβει μια πάρα πολύ σημαντική ευθύνη - να γίνει μια πριγκίπισσα και να δημιουργήσει το πρώτο ουράνιο τόξο της σεζόν. Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα. Ο μικρός μονόκερος θέλει μόνο να διασκεδάζει! Με το κούνημα του μαγικού ραβδιού της, η Γαργαλίτσα προκαλεί μια τρελή αναστάτωση στο πέρασμά της. Σε όλη τη διαδρομή της κάνει καινούριους φίλους και διασκεδάζει με την ψυχή της! Όμως η διασκέδαση τελειώνει όταν τα ουράνια τόξα στη Χώρα των Πόνυ αρχίζουν να εξαφανίζονται. Τι θα κάνει άραγε το άτακτο μικρό πόνυ; Γνωρίστε τη Γαργαλίτσα, την Ουρανούλα, τη Ροζαλίτα και όλους τους μικρούς φίλους πόνυ στην προσπάθειά τους να σώσουν τα ουράνια τόξα της περιοχής και να μάθουν ότι η αληθινή φιλία χρειάζεται όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου!
DVDRip
Greek Audio


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.